fbpx

ACTIVITATS

PROGRAMES D’ANIMACIÓ 2019

ACTIVITATS DEL MES DE JULIOL

ACTIVITATS DEL MES D’AGOST

ACTIVITATS DEL MES DE SETEMBRE

Tots els caps de setmana i cada dia de Setmana Santa, Juliol i Agost.

Durant tots els caps de setmana de temporada baixa, tota la Setmana Santa i els mesos de Juliol i Agost es fan activitats d’animació per a tota la família. El nostre equip de monitors i monitores s’encarrega d’organitzar les activitats durant tot el dia i per a tots els públics.

És important destacar que el servei d´animació no és un servei de cangur i que els pares o tutors legals dels nens, són els únics responsables de la seguretat dels seus fills en tot el recinte del càmping.

Tenim activitats per a petits i grans!

CLUB RIMBI

activitat del Club Rimbi

Rimbi Club està pensat per a nens i nenes de 4 a 12 anys. A l’espai del Club podran passar-ho molt i molt bé, fent un munt d’activitats dirigides per monitores i monitors molt eixerits.

FITNESS CLUB

Activitat del Fitness Club

A Fitness Club hi trobaràs activitats tipus zumba, gym, stretching, aquadance, tai-txi, GAP, indoor cycling i d’altres, que et posaran en forma durant les teves vacances.

ESPORTS CLUB

Esports al Càmping Riembau

A Esports Club, podràs participar en partits de basquet, futbol, water voley, jugar a ping-pong… i moltes més activitats pensades pels esportistes de la casa.

NIGHTS CLUB

Riembau Nights

Nits inoblidables a la zona d’espectacles del càmping. Gaudeix en família i amics participant de la nostra disco mòbil, les nits temàtiques, els shows, Karaoke, concursos…

LES NOSTRES ACTIVITATS PROGRAMADES

On podem consultar les activitats?

A la recepció del càmping trobareu els fulletons amb la informació de les nostres activitats.
També les anem anunciant a la nostra pàgina de Facebook, al nostre compte de Twitter i al d’Instagram. Si ens segueixes a les nostres xarxes socials, seràs el primer a conèixer les activitats programades!

 

Programes d’animació 2018

Podeu consultar les nostres activitats de l’any passat

Activitats Setmana Santa

Caps de setmana d’Abril

Activitats per Sant Jordi

Activitats Pont 1 de Maig

Caps de setmana de Juny

Activitats de la 2a. Pasqua

Activitats mes de Juliol

Activitats mes d’Agost

Activitats del mes de Setembre