fbpx

PROTOCOL Covid-19

 

MESURES DE PROTECCIÓ NECESSÀRIES

L’actual context, provocat pel COVID-19, obliga a establir protocols per fer que la seva estada en les nostres instal·lacions no augmenti el risc de contagi comunitari, així com establir les mesures necessàries per als treballadors.
Li demanem que llegeixi atentament aquest document, atès que reuneix les recomanacions a aplicar pel Càmping per tal de minimitzar els riscos higiènics-sanitaris provocats pel virus COVID-19, sense perjudici de la legislació vigent, i que han de ser complertes durant la seva estada en les nostres instal·lacions.
Pel fet d’accedir a les nostres instal·lacions, accepta expressament el seu compliment, així com les normes de seguretat de les quals serà informat abans de l’inici de la seva estada.

QUÈ ÉS EL COVID-19 ?

Segurament ja sap que el COVID-19 és una malaltia produïda pel Coronavirus SARS-Cov-2, un virus detectat per primera vegada el desembre de 2019. Els símptomes més comuns que provoca aquesta malaltia són: febre, tos i sensació de falta d’aire. Altres símptomes poden incloure: cansament, dolors, degoteig de nas, dolor de gola, mal de cap, diarrea, pèrdua del sentit de l’olfacte o del gust.

ENS PREOCUPEM PER VOSTÈ I ELS SEUS.

La nostra màxima preocupació és aconseguir que no augmenti el risc de contagi i per aquest motiu hem establert unes mesures de protecció necessàries, tant per a vostè i els seus com per als treballadors del Càmping.
Per a l’elaboració d’aquest document s’han tingut en compte les directrius marcades pel Ministerio de Sanidad del Gobierno de España, així com de l’ICTE (Instituto de Calidad Turística Española), amb la finalitat d’oferir-li les millors pràctiques en el servei, les instal·lacions i amb el personal, per a fer front al virus.
S’han assignat recursos humans i materials, així com protocols d’actuació pel cas de que algun treballador o client mostri alguna simptomatologia compatible amb el COVID-19.

QUÈ CAL TENIR EN COMPTE DURANT LA SEVA ESTADA

En primer lloc, li demanem que respecti i compleixi les indicacions exposades en els cartells distribuïts per les nostres instal·lacions. Segueixi les indicacions explicades en aquest document i les del nostre personal.
Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions a RECEPCIÓ, es permetrà únicament l’entrada d’ 1 persona per estada (parcel·la / mòbil-home), que haurà de tenir la documentació de tots els acompanyants (DNI / Passaport), així com les dades dels vehicles (marca/matrícula/color) i haurà de guardar torn per a ser atès, respectant la distància de seguretat recomanada (2m) i marcada en el terra.
Per tal d’agilitzar els tràmits, és important que en el moment de realitzar la seva reserva, complimenti totes les dades que se li sol·liciten, amb la màxima exactitud. D’aquesta manera el temps per a realitzar el check-in serà molt més breu.
Si l’allotjament reservat és un mòbil-home, la persona que es dirigeixi a recepció podrà recollir la seva clau i comandament de televisió, que prèviament hauran estat desinfectats.
En el cas d’efectuar el pagament amb targeta, aquesta no serà manipulada pel recepcionista en cap moment. Després de cada ús el datàfon serà desinfectat.
Per a garantir la seva seguretat, hem eliminat dels nostres taulells qualsevol opuscle informatiu de les nostres instal·lacions, excursions, recomanacions, etc … per la qual cosa, si està interessat en tenir-ne algun, l’haurà de sol·licitar al recepcionista.
Amb la finalitat d’evitar-li desplaçaments fins a recepció, disposem d’un telèfon mòbil ( xxx.xx.xx.xx ) des del qual pot posar-se en contacte amb l’oficina per a gestions de manteniment, avaries, comunicacions, o qualsevol notificació que no suposi una modificació en la seva inscripció. Aquest telèfon només funcionarà durant el període d’obertura del Càmping ( del 25.06.20 al 27.09.20 ).
Quant al seu allotjament en el Càmping :
En el cas de tractar-se de PARCEL·LA, com cada any vostès podran escollir la que desitgin, amb les úniques limitacions d’aquells clients que tinguin gos i de les parcel·les amb aigua directa ( zona E ), que hauran d’haver reservat amb anterioritat.
En el supòsit d’allotjar-se en un MOBIL-HOME, han de saber que es seguirà el protocol de neteja i desinfecció marcat per l’ICTE, utilitzant productes higiènics desinfectants, autoritzats i homologats.
En tots els casos, entre un client i el següent es respectarà un mínim de 24 hores.
Això exigirà un estricte control d’horaris per a les entrades i sortides dels mòbil-homes.
Pel què fa referència als blocs de SANITARIS ( lavabos, dutxes, urinaris, WC químics, espais per a rentar plats o roba, etc ), el seu aforament es veurà reduït al 50 %.
Tots els blocs estaran en funcionament, però també tots al 50 %. D’aquesta manera es podrà respectar la distància de seguretat, procurant la menor coincidència possible d’usuaris al mateix temps.
La neteja i desinfecció seran periòdiques, sempre seguint els protocols de l’ICTE i utilitzant productes higiènics desinfectants, autoritzats i homologats.
Quant al gaudi de les PISCINES i zones de l’entorn, el seu ús estarà permès en l’horari marcat. Es seguirà estrictament l’aforament permès i les neteges i desinfeccions marcades pels protocols de l’ICTE.
Pel què fa a les hamaques propietat del Càmping, seran desinfectades seguint els mateixos protocols i amb els productes higiènics homologats. En qualsevol cas, serà obligada la utilització de tovalloles propietat de cada usuari, i s’hauran de respectar les distàncies de seguretat.
A tal efecte, les ordres de socorristes i controladors hauran de ser respectades rigorosament.
Pel què es refereix als PARCS INFANTILS i ZONES ESPORTIVES, estaran oberts i en funcionament durant els horaris establerts.
La seva neteja i desinfecció serà periòdica, segons els protocols de l’ICTE i amb els productes homologats.
En tots els espais estarà marcat el màxim aforament permès i aquesta serà la limitació que hauran de respectar els propis usuaris.
Per a poder donar la màxima seguretat sanitària a tots els nostres clients, de manera excepcional, durant la temporada 2020 no hi haurà ACTIVITATS D’ANIMACIÓ específiques per a menors de 12 anys.
La resta d’activitats que puguin organitzar-se, seguiran estrictament totes les normes de seguretat que marquin els protocols de l’ICTE.
D’aquesta manera, també les ACTIVITATS ESPORTIVES i NOCTURNES ORGANITZADES, estaran subjectes a la normativa vigent en cada moment.
Quant al servei de BAR / RESTAURANT / TAKE AWAY funcionarà amb normalitat, sempre respectant les distàncies, aforament i mesures de neteja i desinfecció que regulin els protocols de l’ICTE i amb els productes higiènics desinfectants homologats.
Pel què fa al servei de SUPERMERCAT, funcionarà amb total normalitat, sempre atenent al bon ús dels propis clients quant a desinfecció amb la solució hidroalcohòlica que trobaran en el mateix espai. La neteja i desinfecció general serà periòdica i seguint els protocols i productes homologats.Per motius d’optimització de les mesures de seguretat, de manera excepcional, aquesta temporada no funcionarà el servei de PERRUQUERIA.Quant a la utilització del servei de BUGADERIA, funcionarà amb total normalitat, sempre atenent al bon ús dels propis clients quant a desinfecció després de cada rentada, amb la solució hidroalcohòlica que trobaran en el mateix espai. La neteja i desinfecció general serà periòdica i seguint els protocols i productes homologats.

MESURES PREVENTIVES GENERALITZADES QUE S’HAN DE PRENDRE PER EVITAR CONTAGIS:

• Evitar les salutacions amb contacte físic, inclòs donar-se la mà, tant al personal com a altres clients.
• Llençar qualsevol brutícia d’higiene personal -especialment mocadors d’un sol ús- de forma immediata a les papereres o contenidors. MAI a terra o fora de les papereres.
• Rentar-se minuciosament i sovint les mans, especialment després d’esternudar, tossir o tocar superfícies potencialment contaminades, seguint les recomanacions de l’ OMS.
• Utilitzar els dosificadors de solució hidroalcohòlica que trobarà en les diferents dependències del Càmping.
• Respecti la distància de seguretat (2 metres) i eviti aglomeracions.
• Li recomanem l’ús de calçat apropiat per a les dutxes i piscines.
• Si vostè sospita que té símptomes compatibles amb la malaltia (tos, febre o sensació de falta d’aire), cal que avisi a recepció i el personal seguirà les instruccions i immediatament activarà els procediments de la Prevenció Laboral de Riscos, seguint també les recomanacions de les autoritats de salut pública.

PER PART NOSTRA , EL CÀMPING

Com hem indicat abans, estem aplicant les directrius marcades per organismes competents i el nostre personal, en funció del seu lloc de treball, disposa, entre altres, de:
• Formació específica basada en: Ús d’equipament, ús de productes de neteja i desinfecció (tant en allò personal com en les tasques pròpies de la seva feina) material i plans de manteniments preventius.


Els desitgem una feliç estada i estarem encantats d’ajudar-los en tot allò que pugui ser d’utilitat per a vostès.Galeria

Moments Riembau

Allotjaments

allotjaments

Disposem de diversos tipus de mòbil-homes i parcel·les perquè puguis escollir el que mès s’adapti a la teva estada.

Serveis

foto2

En el Càmping Riembau trobaran totes les instal·lacions i els serveis que es poden esperar d´un càmping de 1ª categoria.

Entorn

foto1

Ens trobem a la població de Castell Platja d’Aro, municipi català del cor de la Costa Brava. Molt a prop de Barcelona, Girona, Figueres, …

logo1
logo2
logo3
logo4